Eerste Heilige Communie

EERSTE HEILIGE COMMUNIE


De Eerste Communie in de Paterskerk is altijd op Tweede Pinksterdag om 11.00 uur. Ouders van kinderen van groep 4 van een basisschool kunnen hun kinderen online aanmelden voor de Eerste Heilige Communie.


Ouders worden op de hoogte gehouden van alle relevante informatie via de online nieuwsupdate.

Blijf op de hoogte!


Informatie komt uitsluitend via deze website!


Vanaf het schooljaar 2016/2017 wordt alle info over de Communiemis en de voorbereidingen uitsluitend via deze website gecommuniceerd. Als uw kind is aangemeld voor de Communie ontvangt u automatisch berichtje in uw emailmailbox.


Informatie over de lessen op school loopt via de scholen.

Aanmelden


Met het formulier hieronder kunt u uw kind aanmelden voor de Eerste Heilige Communie. Het is de bedoeling dat u uw kind aanmeldt voor 30 september.

Met deze aanmelding geeft u uw kind op voor:

  • De Eerste Communie op Tweede Pinksterdag om 11.00 uur
  • Lessen op de basisschool van uw kind
  • Vier "ik-ken-mijn-kerk-dagen"


Ter bestrijding van de kosten vraagt de parochie een bijdrage van 62,50 euro (= inclusief video-opname van de Eerste Communie). U ontvangt na aanmelding direct een factuur per email. Wij verzoeken u om het factuurbedrag binnen 30 dagen te voldoen.


Mocht u door financiële problemen dit bedrag niet (volledig of in één keer) kunnen betalen, dan kunt u dat ook invullen.

De parochie heeft hiervoor begrip en zal discreet met de informatie omgaan en uw voorstel voor een betalingsregeling/korting met mildheid bekijken.

AANMELDFORMULIER


Met onderstaand formulier meldt u uw kind aan voor de Eerste Communie.

U ontvangt per email onmiddellijk een bevesting en een betalingsverzoek.


* verplicht invullen